Realizacja Projektu „Gotowi na sukces” – III kwartał 2021

W bieżącym okresie kontynuowano rozpoczętą realizacje serii szkoleń Kuchnie Świata. Zrealizowane zostały pozostałe godziny szkolenia dla jednej grupy z Kuchni wegetariańskiej gr. 2/KVEG -16 h w dniach 04-05.09.2021. Następnie w kolejnych tygodniach realizowano zajęcia w ramach cyklu Kuchnie Świata: – Grill Bałkański Gr.3/BAŁK-24 h, Gr. 4/BAŁK- 24 h W DNIACH 11-13.09.2021, KUCHNIA 5 SMAKÓW Gr.3/5SMAK-24 h, Gr.4/5SMAK- 24 h w dniach 17-19.09.2021 – Łącznie zostały ukończone zajęcia dla 5 grup szkoleniowych po 8 os./grupa. Dla każdej grupy zostało zrealizowane szkolenie w wymiarze 24 h szkoleniowych. Trenerzy prowadzący szkolenia Krzysztof Piwowarski, Adam Ciupka.

W dniach 24.-26.09.2021 zrealizowano zajęcia w ramach zaplanowanych działań projektowych PROFESJONALNY KURS CZEKOLADY dla dwóch grup Gr. 3/CZEKOLADA -24 H, Gr.4/CZEKOLADA -24 h Trener prowadzący szkolenia Tomasz Podkul

Rozpoczęto w dniu 20.09.2021 szkolenie dla 10 uczniów z gr. 1/GK „Grafika komputerowa”. W miesiącu Wrześniu zrealizowano 62 h szkoleniowe. W kolejnym okresie zaplanowano 58 h. Zakończenie zaplanowano na 18.10.2021 r

w dniu 21.09.2021 dla 10 uczniów z gr. 1/TG rozpoczęto Szkolenie „Technologie w Gastronomi”. W miesiącu Wrześniu zrealizowano 12 h szkoleniowe. W kolejnym okresie zaplanowano 68 h.  Zakończenie zaplanowano na 14.10.2021 r.